Arbe - arbe - arbe

6. mai, 2019

Her har jeg "litt" å henge fingrene i. Dette ser jo ikke ut. Jeg tenker jeg tar et nytt bilde om noen uker, så får vi se hvordan utviklingen har vært.

6. mai, 2019

Sånn! Dette er planen for i år. Arealet og antall sorter er nærmest halvert i forhold til i fjor. Jeg tror det blir bra. Så gjelder det å holde seg til planen, jeg har en tendens til å glemme det, nemlig.

12. jan, 2019

En viss utvikling har det jo vært siden 2014. Arealet er nærmest doblet, og det er antall sorter også. I tillegg til plantene i selve kjøkkenhagen, hadde jeg også mais, gresskar, rosenkål, hodekål og kålrot nede ved potetåkeren. Alt det gikk det jo rett vest med, for å bruke et mildt uttrykk. Jeg tror nesten jeg kommer til å satse mer på frukttrær og/eller bærbusker i dette området. Det har jeg jo ingenting av. Det må vel være midt i blinken for biene våre. Rent umiddelbart virker dette å være en helt enestånde god idé. Jeg må høre med drengen. (Han på to bein, altså. Han på fire (Dotten Hakkihälinen) har ikke stemmerett, selv om han i aller høyeste grad innbiller seg det selv.)

12. jan, 2019

Jeg begynte å skrive en form for logg i 2014. Dette er sortene jeg hadde det året. Jeg slapp unna mye luking den sesongen, tror jeg. Potetene og jordskokken klarer seg stort sett selv, og resten stod i pallekarmer. Dette ser jo ut som en lang sommerferie!