Frøhus

6. mai, 2019

Her er det bare å pakke inn spirene. I PLAST. Dette er jo en selvmotsigelse, jeg vil jo helst ikke bruke plast. Men jeg kjøpte det for noen år siden, før jeg ble helt antiplast-forkjemper, så da kan jeg heller bruke det i stedet for å kaste det. Det er vel ikke bra for miljøet å kjøpe noe nytt når man har noe som fortsatt kan brukes?

6. mai, 2019

Jeg skal prøve å bruke så lite plast som mulig, i år har jeg laget endel potter av avispapir til å så i, i stedet for å kjøpe nye i plast.

6. mai, 2019

...nei - jeg tror jeg drøyer det med pils, asså. Dette ser kanskje innbydende ut, men det er bare på bildet. Temperaturen tilsier ullstillongs, lue og votter. Jeg tror jeg tar en kopp kakao innomhus i stedet. Ellers takk.

6. mai, 2019

Nytt av fjoråret var en druestokk. Denne har overvintret under dekke i drivhuset, og jaggu har den ikke klart seg! Veldig bra! Vi får håpe den klarer fortsettelsen også, det kan jo bli en utfordring for den, med en såpass uerfaren vingårds-eier som meg!

6. mai, 2019

Fra nærmest å kunne gå på ski i bikini i påsken, til full påkledning med boblejakke og hansker. Heldigvis har vi mennesker klær å ha på oss, og det trenger visst noen av plantene i blomsterbedet også i disse dager. Under den snødekte duken befinner fjorårs-sådde stokkrose seg.