Tøffere enn toget

19. jan, 2019

Noen tar tran om vinteren, andre tar knekken på busker og trær. Jeg la merke til at de høye tujaene våre hadde fått en litt merkelig form. De var plutselig blitt så smale nederst. Nærmere undersøkelser viste at de rakkarne av noen rådyr hadde vært på ferde igjen. De er jammen ganske små, for de rekker ikke å gnage så høyt opp. Men dog! Hvordan skal dette ende?

19. jan, 2019

Rådyra har beitet ganske hardt på tuja'n. Det spørs åssen detta blir til våren, vil den gå den sikre død i møte, eller vil det dannes nye skudd? Time will show!

1. jan, 2019

Bokstavelig talt en grå dag. Jeg har ikke endret noe på bildet, fargene - eller mangel på disse - og lyset var slik denne dagen. Det er ikke rart man føler seg litt blass sjøl også på denne tiden av året. Det er jammen bra det går mot lysere tider! Nå skal jeg snart tjuvstarte på våren og ta en titt på frøene jeg har lagret fra egne planter og se hva jeg mangler, og så skal jeg bestille frøene jeg trenger. Solhatt.no er et fint sted å bestille fra. I løpet av mars skal jeg ta meg selv i nakken og prøve å vente med å så til i april. Det er planen. Den neste planen er å ikke så alt for mange sorter til kjøkkenhagen, men heller satse på sorter som jeg vet vi gjerne spiser. Jeg har for eksempel ikke tenkt å ha en eneste tomatplante i år! Tenk på det!

-------jaja. Man kan jo ha så mange slags planer men det finnes alltid en plan B. Det har jeg i alle fall hørt snakk om.