Frøhus

21. jul, 2019

Det er mye og mangt man kan finne på Finn. Dissa hagemøblene synes vi passer bedre ved drivhuset enn de firkantede plastrottingmøblene som man finner så mye av ellers.

21. jul, 2019

Det er mye arbeid som gjenstår. Vi skal legge litt mer plen, det kommer et vannspeil foran fuglebadet ved drivhuset, og det skal settes opp ei lekestue under bjørka. Og det er bare noe av det. Djises...puhh...

21. jul, 2019

Rådyrene som frekventerte mitt etablissement i vinter, så sitt snitt til ikke bare å forsyne seg fra kjøkkenhagen i tillegg til det de fikk servert fra meg, men også tujatrærne ved drivhuset. Jeg har aldri vært en stor fan av tujaer, og ble heller ikke noen større fan etter at rådyrene hadde gnagd på den nederste delen av trærne. Løsningen ble rett og slett å klippe av elendigheta, og da kom plutselig tuja'n litt lenger opp på hit-lista igjen. Det kommer forresten stein og ei fin blomsterkrukke på bakken der det er grus.

21. jul, 2019

Her gjelder det å være rask med å ta bilde akkurat i det bordet er ryddet, gulvet sopt, og tomme blomsterpotter og annet rask er fjernet. Jeg er ei svime og et rotehue, og klarer ikke/har ikke tid til å holde orden lenge. Et kvarter etter at bildet ble tatt, så det vel sikkert ut som et bombet horehus igjen. Egentlig er jo dette et skrekkelig uttrykk! Bombet horehus!? Uttrykket er vel funnet opp av en mann, kan jeg tenke meg? Hva meg å bruke bombet herreklubb i stedet?

21. jul, 2019

Jeg har for lengst satt ut grønnsakene jeg har forkultivert. Det som står igjen inne er tomater, blomster og et lite antall grønnsaker som skal ut som dose nr.2.