21. jul, 2019

Her gjelder det å være rask med å ta bilde akkurat i det bordet er ryddet, gulvet sopt, og tomme blomsterpotter og annet rask er fjernet. Jeg er ei svime og et rotehue, og klarer ikke/har ikke tid til å holde orden lenge. Et kvarter etter at bildet ble tatt, så det vel sikkert ut som et bombet horehus igjen. Egentlig er jo dette et skrekkelig uttrykk! Bombet horehus!? Uttrykket er vel funnet opp av en mann, kan jeg tenke meg? Hva meg å bruke bombet herreklubb i stedet?

21. jul, 2019

Jeg har for lengst satt ut grønnsakene jeg har forkultivert. Det som står igjen inne er tomater, blomster og et lite antall grønnsaker som skal ut som dose nr.2.

6. mai, 2019

Her er det bare å pakke inn spirene. I PLAST. Dette er jo en selvmotsigelse, jeg vil jo helst ikke bruke plast. Men jeg kjøpte det for noen år siden, før jeg ble helt antiplast-forkjemper, så da kan jeg heller bruke det i stedet for å kaste det. Det er vel ikke bra for miljøet å kjøpe noe nytt når man har noe som fortsatt kan brukes?

6. mai, 2019

Jeg skal prøve å bruke så lite plast som mulig, i år har jeg laget endel potter av avispapir til å så i, i stedet for å kjøpe nye i plast.

6. mai, 2019

...nei - jeg tror jeg drøyer det med pils, asså. Dette ser kanskje innbydende ut, men det er bare på bildet. Temperaturen tilsier ullstillongs, lue og votter. Jeg tror jeg tar en kopp kakao innomhus i stedet. Ellers takk.