30. apr, 2018

Denne duppetitten skal jeg begynne å lage avispapirpotter av etter hvert som de gamle plastpottene går i stykker. Jeg har som mål å bruke så lite plast som mulig, både ute i drivhuset/kjøkkenhagen og ellers i husholdningen. Det tjener ikke til noe å kaste den plasten jeg, idiotisk nok, allerede har gått til innkjøp av, jeg må jo gjenbruke den til den ikke lenger kan brukes.

30. apr, 2018

Her klekkes alle mine søte små. Jeg kunne nok med fordel ha ventet med å så til nattetemperaturen var noe høyere, men slik blir det når utålmodigheta tar overhånd. Men når jeg skal begynne å så neste år, daaaaa skal jeg gjøre som Bjørnstjerne Bjørnson og velge meg april. Trur eg.

30. apr, 2018

Nå må vi få litt varmere dager, vennligst! Nå tyter det ut ferdige utplantingsvarer her.

30. apr, 2018

Vi var så heldige å få tak i en hylleseksjon helt gratis. Den passer jo midt i blinken i drivhuset.

30. apr, 2018

Hva skulle jeg vel gjort uten denne hersens plasten som jeg har laget "telt" av. Det ergrer meg at jeg bruker detta her. Men jeg har nå engang kjøpt alle disse metrene med plast, og da må jeg må bruke det. Det er uansett ikke miljøvennlig å kaste det for så å erstatte det med noe annet, planen er jo å bruke dette om igjen mange ganger. Det samme gjelder for plastpottene. Etter hvert som de går i stykker, har jeg planlagt å lage potter av avispapir.