17. jun, 2018

Det er fortsatt mye igjen. Blomsterbedet bak cafésettet skal røskes opp og ordnes og ny kantstein skal legges. Det skal lages vannspeil i den "huken" nede til høyre, og det skal lages plen i nedkant i bildet ved siden av blomsterbedet. Utelamper skal på plass langs kanten. Det er bare å stå på!

17. jun, 2018

Steinar har gjort en kjempejobb og jobbet seg hele veien rundt. Det mangler bare litt på baksiden, men gravemaskina kan ikke komme og ordne grunnen før i august/september, så da får vi bare vente. Det skal bygges et lite anneks/gjestehus der pallene med stein står, så her kan man ikke hvile på laurbærene riktig ennå, det er langt igjen til mål.

22. mai, 2018

Nå har vi (dvs drengen min, Steinar) snart lagt stein rundt hele drivhuset. Det er ille greier å holde på med i varmen, men må´n - så må´n. Dette kan man ikke gjøre på vinter´n.

22. mai, 2018

Her er det fint å sitte og nyte sin...jeg skulle til å si "kalde øl", men vi skal ikke oppmuntre til denslags, da kommer vel KGB eller det som verre er (hva nå det kunne være)...men altså: ...nyte sin is da, for eksempel. Man kan jo også sitte her og bare nyte dagen.

22. mai, 2018

Nå har jeg satt ut nesten alle grønnsakene i kjøkkenhagen. Vi får bare ønske hell og lykke, det er mange farer som lurer. Jeg kjenner jeg er litt mer avslappet til dette denne sesongen, uvisst årsak. Jeg må se til å stramme meg opp litt - det er ingen vits i å legge så mye arbeid i dette, for så bare å gi blengen når alt har blitt satt ut. Det er nok varmen som gjør det, jeg blir litt -"slaff". Ta meg sammen! Ja! Krigslysten kommer nok samtidig med kålfluene! Grrrr!